EEN DAG OP SINT-DONATUS MIDDENSCHOOL

   JOUW MIDDAGPAUZE

In Sint-Donatus middenschool kan je tijdens de middagpauze gezellig vertoeven op onze speelplaats met overdekte ruimte of in onze groene ruimte.  We bieden tijdens de middagpauze verschillende vrijblijvende extra activiteiten aan.   

SCHOOLKOOR

Ben je muzikaal aangelegd of zing je gewoon graag? Dan is het schoolkoor iets voor jou.  Elke week repeteert het koor onder leiding van de leerkracht  muziek.  Tijdens de schoolvieringen kunnen we altijd op hen rekenen voor  de muzikale ondersteuning. Een plezier om naar te kijken en te luisteren!

MIDDAGSPORT

Sporten is gezond! Ben je sportief en beweeg je graag? Neem dan deel aan de extra sportactiviteiten in de sporthal.  Je kan voetballen, badminton spelen, trampoline springen, basketten en nog veel meer! 

CREATIEF ATELIER

Ben je een creatieve duizendpoot?  Kies dan voor het creatief atelier. Hier  kun je tekenen, verven of ontwerpen met de hulp van onze leerkracht  beeld.  De unieke creaties worden tentoongesteld in de school en extra in  de kijker gezet op opendeurdagen!
EILAND 
We voorzien een rustig studielokaal voor wie nog een paar zaken wil nakijken of bijwerken op pc of iPad. Wil je gewoon in stilte ontspannen en  genieten van een boek uit onze schoolbibliotheek, dan kan dit hier ook!